Deze website maakt gebruik van cookies

Om deze site te laten functioneren en het gebruik van deze site te evaluaren maken wij gebruik van cookies. Sinds 2012 zijn Nederlandse websites verplicht om hiervoor toestemming aan de bezoeker te vragen. Wilt u cookies op deze site toestaan?

Meer informatie

Boergondisch feestmaal op het eigen erf

Boergondisch feestmaal op het eigen erf

Dineren in de stal, wei of schuur bij de biologische boer. Stichting Van Eigen Erf en het Netwerk Biologische InfoCentra promoten hiermee 'lekker eten van dichtbij'. Schuif ook aan tafel bij de biologische boer!  Ervaren chef-koks koken een drie of vier gangen menu, bereid met de verse oogst van het land en producten uit de streek. Voor deze boergondische feestmaaltijden kunt u in heel het land terecht. Onderstaand twee tips in Zuid-Holland.

Maria en Kees van Gaalen heten u van harte welkom in hun unieke ontvangstruimte bij hun kaasboerderij Noorderlicht voor een Boergondisch feestmaal op zaterdag 23 juni 2012. De chef-kok van Groene Hart Catering bereidt een heerlijke maaltijd, waarin zij natuurlijk ook de heerlijke Wilde Weidekaas van Maria en Kees verwerkt.  U wordt van harte welkom op de boerderij geheten middels een aperitief. Vervolgens kunt u tijdens de rondleiding de koeien en de kaasmakerij zien, en de Wilde Weidekaas proeven. Daarna neemt u plaats aan de mooi gedekte tafels in de ontvangstruimte van de boerderij.

Mals rundvlees
Jan en Mieke Duijndam heten u van harte welkom op Hoeve Biesland voor een Boergondisch feestmaal.  Een bijzonder bedrijf: in de driehoek Pijnacker - Delft - Den Haag is Hoeve Biesland het laatste grote melkveebedrijf. Dochter Linda Duijndam ontvangt u graag voor het Boergondisch feestmaal. Chef-kok Sjaak Borsboom kookt voor u met het malse rundvlees van Hoeve Biesland. Uw tafel staat gedekt in de voergang van de stal, waar de koeien rustig naast u liggen te herkauwen.

Voor meer locaties kijk op http://www.vaneigenerf.nl

© Heerlijk Vers | Contact
Website ontwerp en ontwikkeling: W3build